Morfeus
Morfeus dyne med gåsedun | Sval | 200 x 220 cm
Før DKK 4.165,00
stk. v/1 stk.
DKK 4.165,00
stk. v/2 stk.
DKK 2.999,00
Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 200 x 220 cm
Før DKK 6.665,00
stk. v/1 stk.
DKK 6.665,00
stk. v/2 stk.
DKK 4.499,00
Morfeus dyne med gåsedun | Sval | 240 x 220 cm
Før DKK 6.499,00
stk. v/1 stk.
DKK 6.499,00
stk. v/2 stk.
DKK 3.899,00
Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 240 x 220 cm
Før DKK 9.599,00
stk. v/1 stk.
DKK 9.599,00
stk. v/2 stk.
DKK 5.799,00

Dobbeltdyner

En dejlig fluffy og fyldig dobbeltdyne fra Ringsted Dun. Dobbeltdynen fra Ringsted Dun er i rigtig god kvalitet, og fås både i størrelserne 200x220 cm (almindelig dobbeltdyne) og 240x220 cm  (king size).
I baggrunden af billedet er der tre fyldige hovedpuder med dun.

Hvad koster en dobbeltdyne?

En dobbeltdyne kan du få i flere prisklasser. Som med så mange andre produkter, så afhænger prisen af, hvilke materialer den er lavet af. En tommelfingerregel er at en god dyne ca holder i 10 år. Jo bedre kvalitet dynen har jo større er sandsynligheden også for at den holder længere.
Du kan med fordel investere i en god dyne, da en dyne er vigtig for din søvn. En god nattesøvn er bedre for dit helbred. Derudover vil du også nemmere kunne klare hverdagens udfordringer. Med en god dyne sover du godt hele natten.

Find den rette dyne hos os

Hos Søvn & Comfort kan du finde et stort udvalg af dobbeltdyner i høj kvalitet. Dobbeltdyner kan fås med forskelligt fyld og i forskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele. Vi har dobbeltdyner med bambus, silke og dun. Vi har dobbeltdyner med andedun, moskusdun og gåsedun i vores sortiment. Dobbeltdyner kan fås i flere forskellige varmegrader. I vores sortiment kan du både finde en sommerdyne, overgangsdyner, helårsdyne og en vinterdyne.
Fælles for alle vores dyner er, at er der OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at dynerne er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Hvis du trænger til en ny dobbeltdyne, så står vi altid klar til at hjælpe og guide dig til at vælge den rette dobbeltdyne. Vi har specialiseret os i god nattesøvn.
Et skema som giver et bedre indblik og overblik over hvilken varmegrad, som du skal vælge til din nye dyne. I venstre side skal du tage stilling til temperaturen i dit soveværelse. Derudover skal du også tage stilling til hvor varm din egen kropstemperatur er. Når du har taget stilling til disse spørgsmål er du meget klogere på hvilken varmegrad din dyne skal være. Dette skema gælder kun dyner med dun.

Hvilken varmegrad skal jeg vælge?

Nogle har det varmt, når de sover mens andre har tendens til at fryse, når de sover. Dobbeltdyner kan fås i flere forskellige varmegrader, for at opfylde de flestes behov. For at opnå den bedste søvn, så er det vigtigt, at du vælger den rigtige varmegrad. Vi har lavet et skema, så du nemmere kan vurdere, hvilken varmegrad som er bedst for dig.
Hvis du gerne vil have en dobbeltdyne, men ikke skal have samme varmegrad som din partner, så bør du overveje at vælge en dyne med naturfyld f.eks. en bambusdyne og en silkedyne. Bambus og silke er temperatur regulerende. Dynerne regulere varmen efter din kropstemperatur. Du kommer dermed ikke til at have det hverken for varmt eller for koldt, og et gør din partner heller ikke selvom I har den samme dyne. I får dermed en god nattesøvn.

NOMITE certificeret dyner

Du sidder måske og tænker, hvad betyder NOMITE? Når en dobbeltdyne er NOMITE certificeret, betyder det, at husstøvmider har svært ved at komme ind i dynen, da betrækket på dynen er så tætvævet. Du finder også NOMITE certificeret dyner i vores sortiment. Alle Ringsted Dun dyner, Morfeus dyner og Arata dyner er NOMITE certificeret.
En dundyne hænger pænt på en træpæl. Dynen er fra Ringsted Dun, og er derfor i god kvalitet. I baggrunden er der en bred strand og vand.

Sådan vedligeholder du din dobbeltdyne

Det er vigtigt, at du passer godt på din nye dobbeltdyne. Jo bedre du er til at vedligeholde dynen jo højere er sandsynligheden for, at den holder længere. Det kan være forskelligt om din dobbeltdyne kan tåle at blive vasket. Tjek derfor inden du vil putte den i vaskemaskinen om den kan vaskes. Dynens vaskeanvisninger vil stå i produktets specifikationer eller i produktbeskrivelsen.
Vi anbefaler ikke, at du vasker bambusdyner eller silkedyner, da fyldet nemt kan klumpe sammen. Dynerne mister dermed deres effekt. Dundyner derimod kan godt tåle at blive vasket. Vi anbefaler ikke, at du vasker den særlig tit, da vask er hårdt for dunene, og det kan dermed skade dynens bæreevne.
Vi anbefaler, at du dagligt lufter ud i dit soveværelse. Det er både godt for din dyne og din seng. Du kan med fordel fjerne din dyne fra sengen, så din madras har større mulighed for at ånde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor er en dobbeltdyne?

En dobbeltdyne kan fås i flere forskellige størrelser. En dobbeltdyne i dansk standard størrelse er 200x220 cm. Denne størrelse er den mest almindelige dobbeltdyne Du kan også få en større dobbeltdyne som er 240x220 cm. Denne størrelse er også en dansk standardsstørrelse og bliver også kaldt for kingsize. Vi anbefaler, at du tjekker størrelsen på dit sengetøj inden du køber ny dyne, så det passer sammen. Det ville være ærgerligt, hvis ikke det passer sammen :)


Bæreevne – Hvad betyder det?

Man snakker kun bæreevne, når man taler om dundyner. Bæreevne indikere hvor god en dyne er til at holde på dens varmegrad. En høj bæreevne betyder, at dynen isolerer godt. Jo højere en dundynes bæreevne er jo mere isolerende er den. Bæreevne og dunenes kvalitet. Jo bedre kvaliteten på dunene er jo højere kan dynens bæreevne blive. Når man snakker kvalitet på dun så har gåsedun den højeste bæreevne, dernæst kommer dyner med moskusdun og til sidst kommer dundyner med andedun.


Allergivenlig dyne

Husstøvmider er ofte synderen, når det gælder allergi. Hvis du har husstøvmideallergi, så er det vigtigt, at du kigger efter NOMITE mærket, når du kigger efter en ny dobbeltdyne, fordi NOMITE mærket fortæller dig, at husstøvmider har svært ved at trænge ind i dynen. Derudover er det også vigtigt, at du sørger for dagligt at lufte ud i dit soveværelse, da husstøvmider lever bedst i fugtige områder.
Du kan med fordel også vælge en dyne med naturfyld såsom bambus. Bambusdyner er antibakterielle og svedabsorberende, hvilket betyder, at dynen er tør. Husstøvmiderne har kan ikke leve i dynen.


Hvilken størrelse dyne skal jeg vælge?

En dundyne kan fås i flere forskellige størrelser. Hvis du gerne vil have en stor dyne, så skal du vælge en dobbelt dyne. Hvis ikke du ønsker en dobbeltdyne, så kan du også finde enkeltdyner hos os. Vi har almindelige enkeltdyner og dyner med ekstra længde. Hos os finder du dyner i alle størrelser. 


Find sengetøj der passer til dynen

Indret dit soveværelse med lækkert sengelinned. Vi har et stort sortiment af fantastisk sengetøj – også til dobbeltdyner. Hos os finder du sengetøj i egyptisk bomuld, bomuld, bambus og hamp. Fælles for vores sengetøj er, at det er OEKO-TEX certificeret. Se vores sengelinned til dobbeltdyner her.
Hvis du har en sengelinned, som ikke helt passer i standardmålene, så vil du stadig kunne bruge en dyne i standardstørrelser. Sengelinned som har målene 200x200 cm vil sagtens kunne passe til en dyne som er 200x220 cm. Dynen vil dog føles en smule mere kompakt.